Zoeken naar hallo ik zoek een vrouw

Uw zoekactie voor hallo ik zoek een vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kinky boy 24 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Avontuurlijke boy opzoek naar geil avontuur
Goedemorgen, welke dame heeft er zin in een spannend avontuur met een jonge sportieve gast. Ikzelf ben T , 24 jaar , 1m83, sportief , goed voorzien en hoger opgeleid en niet roker. Doordat ik recent single ben geworden en niet direct een nieuwe relatie zoek. Probeer ik eens via deze weg. Ik zoek een vrouw die net als ik van spanning , seks en teasen houdt om eenmalig of meerdere geile avonturen te beleven. Ik ben een lieve, goedlachse jongen met een dominant karakter in bed. Spreekt dit je aan stuur dan gerust een reactie met wat info.  

Avontuurlijke boy opzoek naar geil avontuur
22 dagen
Andre 58 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Nog altijd op zoek naar die eene vrouw die begrip heeft voor mijn situatie
Aan alle lieve dames hier ik ben Andre een zachte lieve man van nu 59j.Wat zoek ik is een vrouw leeftijd niet belangrijk maar die begrip kan opbrengen voor mijn situatie namelijk door de ziekte van mijn partner kom ik al zeer lange tijd niet meer aan mijn trekken en dit begint nu echt wel zwaar te wegen op mijn leven.We hebben nu eenmaal van nature uit behoefte aan genegenheid affectie lichaamswarmte en genot je kan natuurlijk zeggen ga eens naar de meisjes van plezier maar dat voelt niet echt.Ik zoek een vrouw die begrip heeft voor wat ik mis en die dit zelf ook moet missen en er nood aan heeft zodat we mekaar kunnen geven wat we tekort komen zonder dat ze een relatie wil maar wel voor de nood en bij click regelmatig elkaar steunen.Ik bied 100% discretie en hygiëne vrouwvriendelijkhed en respect hiervoor.Dit is oprecht en eerlijk en hoop dat er nu toch eens één vrouw is die hier écht begrip kan voor opbrengen en begrijpt wat het gemis is.Alvast bedankt aan zij die  
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken.meer kan. Liefst op regelmatige basis. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd niet roker. Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf wat je verwacht en eventueel een foto.  

Zoek verzorgde vrouw om uitgebreid klaar te likken
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
22 dagen
marc 56 jaar Antwerpen - Laakdal
cumpoesje likken
ik zoek discrete vrouw om haar volgespoten kutje van uw man of vriend te mogen likken. ik ben hetero gewone man maar dit staat nog op mijn lijst om eens te mogen beleven. groeten Marc  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
23 dagen
Verwenpiet 38 jaar Antwerpen - Herentals
Sexdate gezocht
Ik ben een jongeman van 38 jaar en zoek een vrouw die graag oraal verwend wil worden en ook graag zelf verwend. Ikzelf ben een nette man dus verwacht van jouw hetzelfde. Ook discretie gewenst graag. Wie heeft zin, beschikbaar tot 18u.  
23 dagen
pac 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
vrouw
ben 54j oud sportief gebouwd 1m74 niet onknap ,hygenisch,verzorgd ,zoek een vrouw tussen de 45j en70j oud om te daten of te kameren en misschien iets meer als de klik er is .via whatsapp 0474835702 om af tespreken.grt P  
Ikke 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek verzorgde vrouw voor zaterdag of zondag avond
Ik zoek een eerlijk verzorgde vrouw om zeer uitgebreid klaar te beffen en te laten genieten. Liefst op regelmatige basis. Leeftijd niet echt belangrijk hygiëne des te meer.ik kan ontvangen. Ik ben 49 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Niet roker. Hygiëne en discretie geboden. Zeker geen xxl!! Liefst bare sex maar geen noodzaak. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto.GEEN fakers( snap niet wat je er aan hebt!) of paydates aub.ben benieuwd.  

Zoek verzorgde vrouw voor zaterdag of zondag avond
23 dagen
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een ongedwongen date …
Ik zoek een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10